9 Rahsia Tarikh Lahir Lelaki Yang Mesti Anda Tahu. Nombor 9 Tu Memang Idaman Wanita.

Rahsia Tarikh Lahir Lelaki. Sukar untuk mencari pasangan yang sesuai? Kali ini kami mahu berkongsi rahsia tarikh lahir lelaki yang bersesuaian dengan karakter diri anda.

Rahsia Tarikh Lahir Lelaki.1. Jika pasangan anda lahir pada 1hb, 10hb, 19hb dan 28hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 1.

Lelaki daripada golongan ini sangat cerdik, jujur dan berterus-terang dalam perhubungan. Mereka seorang yang berdikari, berkeyakinan dan mempunyai sikap memimpin. Mereka juga boleh dibawa berbincang dan mudah menerima pendapat orang. Namun begitu, mereka sangat cemburu ketika dalam hubungan dan biasanya mereka akan menyimpan dendam yang agak lama.

2. Jika pasangan anda lahir pada 2hb, 11hb, 20hb dan 29hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 2.

Lelaki dalam kategori ini kurang berkeyakinan pada diri sendiri walaupun orang di sekeliling mempercayainya. Untungnya, mereka seorang yang cintakan keamanan dan sifat tanggungjawab terhadap keluarga. Namun, lelaki ini suka diramal soal hatinya kerana mereka lebih gemar berdiam diri.

3. Jika pasangan anda lahir pada 3hb, 12hb, 21hb dan 30hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 3.

Seorang yang gemarkan kebebasan, kuat agama dan akan berusaha keras untuk mendapatkan kejayaan. Lelaki ini sangat menghormati orang tua dan penuh dengan sikap budi pekerti. Namun, dalam lembutnya, si dia ini seorang yang pentingkan diri. Namun, jika anda jatuh hati padanya, usah bimbang! Si dia seorang yang mudah membina hubungan untuk jangka masa yang panjang.4. Jika pasangan anda lahir pada 4hb, 13hb, 22hb dan 31hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 4.

Lelaki jenis ini seorang yang berbakat dalam bidang seni. Dia seorang yang sangat mementingkan orang lain dan suka membantu sehingga sering menjadi mangsa. Dia sering digunakan oleh orang lain yang hanya ingin mengambil kesempatan di atas kebaikan si dia. Namun ada ketika si dia akan bersifat sangat tegas!

5. Jika pasangan anda lahir pada 5hb, 14hb dan 23hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 5.

Si dia ini sangat popular dan paling diminati dalam kalangan teman wanitanya! Sikapnya yang kelakar dan baik hati sangat disenangi keluarga dan rakan-rakan. Untungnya siapa yang dapat si dia ini, bukan sahaja kerana mempunyai rupa paras yang kacak, tetapi juga seorang yang setia dan serius dalam percintaan!

6. Jika pasangan anda lahir pada 6hb, 15hb dan 24hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 6.

Disebalik sikapnya yang suka berseronok, si dia ini juga seorang yang mengambil berat tentang keluarganya. Lelaki golongan ini sangat pandai dalam pengurusan perniagaan. Biarpun gemar bersosial, si dia ini seorang yang setia!7. Jika pasangan anda lahir pada 7hb, 16hb dan 25hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 7.

Lelaki ini seorang yang realistik dan sangat menggemari bidang muzik, nyanyian dan seni. Dalam hubungan cinta pula, pastinya dia seirang yang romantik! Si dia ini sering meletakkan keluarganya di tempat yang sangat tinggi, kadang-kadang sehingga mengabaikan kebahagiaan sendiri. Namun begitu, sikap panas barannya sering menyebabkan cinta si dia putus di tengah jalan.

8. Jika pasangan anda lahir pada 8hb, 17hb dan 26hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 8.

Seorang yang suka menghabiskan masanya bersama rakan-rakan. Seorang yang sangat berdisplin dalam hidupm tidak mudah berputus asa dan berani. Masalah yang hadapi menjadikan si dia seorang yang lebih kuat dan tabah. Si dia seorang yang sukar mengalah dan akan memperjuangkan cintanya untuk mendapat kebahagiaan.

9. Jika pasangan anda lahir pada 9hb, 18hb dan 27hb dalam mana-mana bulan dikenali sebagai No 9.

Si dia seorang yang sangat dihormati dalam masyarakat. Seorang anak yang taat dan patuh serta menghormati kedua ibu bapa. Sikap ramah dan ringan tulang menyebabkan ramai menyenangi kehadirannya. Dalam percintaan pula, pastinya si dia seorang yang sangat penyayang dan baik hati. Untungnya!

Anda masih keseorangan?

99 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah laman web cari jodoh muslim dan lebih daripada 5,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen